Početna » Proizvodi » Gedžeti » Privesci » Privezak Fotoprc

Privezak Fotoprc

499,00 дин.

Privezak Fotoprc je super fora da možda zavarate nekog kako želite sliku sa ovako malim aparatom pošto ispušta zvuk i bljesne blicem. Zamolite ih da se postroje (ili postroji) u stavu….

 

Opis

Privezak Fotoprc je omaleni aparat šaljive ali i korisne namene, predstavlja interesantan poklon za svaki ključ tj.ključeve. Ova fora je od vajkada poznata. S’tim što je ovoga puta fotoaparat modernizovao, tj.podmladio i poprimio osobine i oblik digitalnog doba. Karakteristike i osobine nisu važne jer kad štrcnete po nekome njegov, nazovi film, biće vam svejedno što ste uopšte na tako nešto i pomislili.

Privezak Fotoprc je super fora da možda zavarate nekog kako želite sliku sa ovako malim aparatom pošto ispušta zvuk i bljesne blicem. Zamolite ih da se postroje (ili postroji) u stavu mirno sa veeelikim osmehom za slikanje, radi naravno, vaše uspomene….i dobro upamtite taj momenat jer se više ponoviti neće. Sada slobodno kliknite okidač fotoprca, nasmejte i uživajte u momentu. Ne zaboravite na kraju onako kulturno da se zahvalite.

Ukoliko želite videti ostale priveske, slobodno kliknite na Privesci.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Privezak Fotoprc”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …