Privezak Diznijeva Princeza

Privezak Diznijeva Princeza je za sve one primadonice koje vole bajke, a pogotovu Diznijevu magiju kojom oživljava svet čarolija i života iza duge…

500,00 рсд

Privezak Diznijeva Princeza je za sve one primadonice koje vole bajke, a pogotovu Diznijevu magiju kojom oživljava svet čarolija i života iza duge. Predivan zlatni set od nekoliko stvari koje su karakteristične za najpoznatije Diznijeve bajke koje će svaki ključ učiniti čarobnim. Odmah će te prepoznati najpoznatije predmete iz bajki Snežana i sedam patuljaka, Pepeljuga, Lepotica i zver i Mala sirena. Dizni bajke su celom svetu još od 1920.godine donele radost i magiju kako kroz crtane filmove tako i kroz filmove i najpoznatije svetske parkove zabave.

Danas, deca širom sveta odmah prepoznaju zaštitnu maskotu Dizni produkcije, Miki Mausa. A dok odrastaju geldaju jednu po jednu bajku. Od najpoznatijih kao što su Snežana i sedam patuljaka, Kralj Lavova, potom Mala sirena i Pepeljuga. Svake godine Dizni nas iznenadi nekim novim bajkama i filmovima.

Treba napomenuti da je ovaj privezak zvanično licencirani Dizni proizvod, i kao takav predstavlja odličan poklon za sve ljubitelje magičnog sveta Diznija.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Privezak Diznijeva Princeza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *