Presvlaka Za Auto Sedište Crnka

Početak 5 Proizvod 5 Presvlaka Za Auto Sedište Crnka

1.499,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Presvlaka za auto sedište Crnka je idealan saputnik ili sapatnik (u zavisnosti kako vozite) ukoliko često putujete sami kolima. Njegova uloga je ogromna, a najvažnija je ta da Vas drži budnim i skoncentrisanim na put. Ovaj suvozač sigurno malo priča, ali je uvek tu za Vas u svom raspoloženju. Znajte da privlači pažnju i da će vas čudno gledati gde god da parkirate auto. Znamo iz našeg iskustva. Sedište će biti bizarno, smešno i privlačno svim prolaznicima, a posebno dok parkirate auto ili dok stoji na parkingu.

Presvlaka je od elastične tkanine i lako se prilagođava svim vrstama auto sedišta. Postoji nekoliko modela sedišta gde se ne mogu iskoristiti, a to su sportska sedišta poznata kao školjke, zatim sedošta gde su sedište i deo za glavu u jednom komadu, zatim spojena sedišta kao u kombijima ili sedišta sa ugrađenim naslonima za ruke i sigurosnim pojasevima u sebi. Ali zato za ostalu većinu od 90% nas, ova navlaka paše.

Presvlake za sedišta, koja se montiraju vrlo jednostavno, kao navlake. Napominjemo da je ovo navlaka samo za leđni deo, dok za guzni nije. Tu iovako nema potrebe jer nije poenta navlake da neko gleda u noge, nego spolja da privuče pažnju i zadivi prolaznike.

Mi smo to uspeli sa našim malim službenim autom više puta. Čak su se neki i izvinjavali prisutnima u autu dok je bio parkiran na parkingu...mislim “prisutnima u autu”. Efekat realnosti, zabave i privlačenja pažnje je ogroman. Verujte nam na reč.

Sve ostale presvlake možete videti klikom na Auto Presvlake.

Karakteristike:
Materijal: 100% poliester,
Može se prati na 50 stepeni,
Cena je za komad,
Proizvedeno u Italiji, broj patenta EU Patent Nr. 002431395.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Presvlaka Za Auto Sedište Crnka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *