Početna » Proizvodi » Gedžeti » Powerball » Powerball 280Hz Signature Pro

Powerball 280Hz Signature Pro

5.499,00 дин.

Poptuno novi Signature model. Podignut sa 250Hz na 280Hz. Powerball sa brojačem, potom, 6 belih dioda za čije paljenje nisu potrebne baterije, jer Vi …

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Poptuno novi Signature model. Podignut sa 250Hz na 280Hz. Powerball sa brojačem, potom, 6 belih dioda za čije paljenje nisu potrebne baterije, jer Vi sami stvarate energiju potrebno za njihovo paljenje. Što jače okrećete to jače svetle. Takođe se ovaj powerball odlikuje crnim rotorom i oklopom od poli-karbona. 

Orginalna NSD Powerball Signature Pro dizajnirana je sa visoko-kvalitetnim rotorom (žiroskopom) koji dostiže brzinu veću od 18.000 obrtaja u minuti. Na primer sila pri 10.000 obrtaja stvaraj silu od približno 14,3 kilograma. Powerball Signature Pro je takođe obložena ‘’termo-trakom’’, obezbeđujući čvrst stisak i bolju kontrolu. Samo pokušajte da je kontrolišete na 10.000 obtaja u minuti. Osećaj je kao da Vam čupaju ruku!

Karakteristike:
Sila od 14,3 kg na 10.000 obrtaja,
Dostiže brzinu i preko 18,000 RPM,
6 belih dioda,
Rotor crne boje,
Idealno za sve sportove u kojima je uključen zglob ruke (šake),
Dimenzije: 7.5cm x 6.5cm,
Power Ball 100 Top Scores,
Težina ±260 grama,
PowerBall ima prečnik od 2.8 inča(7cm) i nešto je manja od bejzbol loptice,
U pakovanju dolazi powerball, brojač, instrukcije na CD-u I 2 kanapa za pokretanje powerballa.

Brojač zabeležava:
– broj obrtaja,
– trenutan broj o/min,
– najveći broj o/min,
– najveći ikada zabeležen broj o/min,
– broj rotacija za 30, 60, 90 sekundi.

Loptica radi na bazi centrifugalne sile, žiroskopa i inercione sile. Fizika?!? Pri tome se svara velika sila koja deluje na Vaš zglob i podlakticu i na taj način je oporavlja, razvija i pospešuje. Moguća brzina je i preko 15.000 rpm-a.  Bez baterija, bez motora, stvara pritisak i do 40lb na Vašu ruku.

Powerball je razvijen u Sjedinjenim Američkim Državama od strane NASA-za vežbanje i održavanje vitalnosti i snage  austronauta u beztežinskom stanju. Kako težina u svemiru nije validna, oni su oformili pomoćni trening u kome se koristi centrifugalna sila umesto težine. Zajedno sa kinesioterapistima osmislili su spravicu koja se zove Powerball.

Rotor unutar Powerballa rotira se oko ose koja se rotira normalno oko ose rotacije jezgra Powerball-a. Zamislite čašu vode sa kockicom leda koja se rotira oko zamišljene ose. Ukoliko počnete da ljuljate čašu u krug, kockica leda počeće da se kreće oko zamišljene ose čaše.

Dinamika

PowerBall radi bez (spoljašnjeg) elektriciteta npr.bez baterija.PowerBall jezgro okreće se rotacijom vašeg zgloba.Što je brže vrtite to će te stvarati sve veću i veću centrifugalnu silu.U zavisnosti od tipa PowerBall-a možete generisati 18 kg pri 13.000 obrtaja u minuti.

Funkcionalnost

PowerBall je neverovatna pomoć u treningu za povećevanje mišićne snage u prstima, zglobovima i rukama. PowerBall takođe poboljšava cirkulaciju krvi, ojačava ligamente i omogućava brži oporavak sportskih povreda.

Uputstvo za vežbe kompletne ruke tj. prstiju, šake, podlaktice, bicepsa, tricepsa, ramena, zglobova pa čak i mišića nogu, možete pronaći klikom na baner Powerball gore sa desne strane.

PowerBall se može koristi kao pomoćno sredstvo u raznim sportovima: Američkom fudbalu, streljaštvu, bagmintonu, bejzbolu, košarci, bodibildingu, kuglanju, penjanju, kriketu, biciklizmu, fitnesu, golfu, gimnastici, rukometu, hokeju, jahanju, džudou, karateu, kartingu, moto-sportovima, brdskom biciklizmu, paraglajdingu, raftingu, veslanju, ragbiju, jedrenju, skijanju, skvošu, surfovanju, plivanju, stonom tenisu, tekvondu, tenisu, triatlonu, odbojci, vaterpolu, vodenom skijanju, rvanju itd. Zatim, bubnjari, pianisti, trubači, gitaristi itd.

Treniranjem sa PowerBall-om sprečavate  sledeće zdravstvene probleme: Sindrom Karpalnog Tunela, Istegnuća,Teniske ruke, Golferskog lakta,Powerball može biti od velike pomoći za ljude koji boluju od Artitisa, Vežbanje sa PowerBallo-om veoma je korisno u ublažavanju i sprečavanju povreda koje nastaju usled dužeg vremena provedenih za računarom.

Izgleda kao svaki drugi otkačeni gedžet, ali je u stvari ozbiljna spravica za pomoć u vežbanju.

Dodatne informacije

Težina0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Powerball 280Hz Signature Pro”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …