Potoni ili Plivaj (Sink or Swim)

Potoni ili Plivaj (Sink or Swim) je društvena igra gde je plivanje veoma zagonetno. Dobrodošli u Sink or Swim, krajnju zabavu na bazenu i kul način…

1.999,00 рсд

Potoni ili Plivaj (Sink or Swim) je društvena igra za jednog igrača gde je plivanje veoma zagonetno i gde se zahveta logika za izbavljenje. Dobrodošli u Sink or Swim, vrhunsku zabavu za bazen u Vašem mozgu.

Kako se igra?

Odaberite izazov iz knjižice i stavite svih četrnaest figurica slagalice u bazen kao što je prikazano na slici odabranog zadatka. Uvek će biti dva slobodna prostora na polju tj.u bazenu. Ovi prostori vam omogućuju da pomerite u njima figurice dok pokušavate rešiti svaki izazov.

Cilj je izaći iz bazena. Pomerajte dečaka na crvenoj gumi (komad br. 1) do stepenica kako bi mogao da izadje iz bazena. Da biste ispunili ovaj cilj potrebno je pomerati ostale delove slagalice u bazenu koje mu blokiraju put. Postoji jedno jedino pravilo: Ne možete podići figurice slagalice iz bazena nakon što počnete izazov.

Izazovi: Pedeset neverovatnih izazova raspoređenih na pet nivoa težine zadržaće čak i najzainteresovanijeg fana društvenih igara dok ne reši sve zagonetke danima!

Spasilac: Ako mozak počne da vam tone, nemojte paničiti. Celokupno rešenje svih poteza za svaki izazov je uključeno.

Rešenje: Svaki deo slagalice je numersan tako da je praćenje poteza lako.
U = gore (pomerite odgovarajuću figuricu na gore jedano polje), D = dole (pomerite odgovarajuću figuricu na dole jedano polje), L = Levo (kliznite levo) i R = Desno (kliznite desno). U nekim slučajevima će biti dva slova. To znači da pomerate figuricu dva polja. Na primer, UU = gore dva polja, DD = dole dva polja. UR = gore jedno polje a zatim desno .DL = dole jedno polje a zatim levo.

Savet: Dno bazenaje podeljeno na polja. Zapamtite, u nekim slučajevima će vam trebati samo jedno polje, a ne dva da bi ste rešili izazov. Srećno !

Karakteristike:
Baza bazena,
14.elemenata,
Knjižica sa izazovima. Pravila preuzmite klikom na: Pravila na srpskom.
Urast: +8.,
Broj igrača: igra za jednog igrača,
Izazova: 50.,
Težina: od laganih zadataka do najtežih,
Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm,
Zemlja uvoza: EU,
Zzemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Potoni ili Plivaj (Sink or Swim)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *