Potoni ili Plivaj (Sink or Swim)

Početak 5 Proizvod 5 Potoni ili Plivaj (Sink or Swim)

1.799,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Potoni ili Plivaj (Sink or Swim) je društvena igra za jednog igrača gde je plivanje veoma zagonetno i gde se zahveta logika za izbavljenje. Dobrodošli u Sink or Swim, vrhunsku zabavu za bazen u Vašem mozgu.

Kako se igra?

Odaberite izazov iz knjižice i stavite svih četrnaest figurica slagalice u bazen kao što je prikazano na slici odabranog zadatka. Uvek će biti dva slobodna prostora na polju tj.u bazenu. Ovi prostori vam omogućuju da pomerite u njima figurice dok pokušavate rešiti svaki izazov.

Cilj je izaći iz bazena. Pomerajte dečaka na crvenoj gumi (komad br. 1) do stepenica kako bi mogao da izadje iz bazena. Da biste ispunili ovaj cilj potrebno je pomerati ostale delove slagalice u bazenu koje mu blokiraju put. Postoji jedno jedino pravilo: Ne možete podići figurice slagalice iz bazena nakon što počnete izazov.

Izazovi: Pedeset neverovatnih izazova raspoređenih na pet nivoa težine zadržaće čak i najzainteresovanijeg fana društvenih igara dok ne reši sve zagonetke danima!

Spasilac: Ako mozak počne da vam tone, nemojte paničiti. Celokupno rešenje svih poteza za svaki izazov je uključeno.

Rešenje: Svaki deo slagalice je numersan tako da je praćenje poteza lako.
U = gore (pomerite odgovarajuću figuricu na gore jedano polje), D = dole (pomerite odgovarajuću figuricu na dole jedano polje), L = Levo (kliznite levo) i R = Desno (kliznite desno). U nekim slučajevima će biti dva slova. To znači da pomerate figuricu dva polja. Na primer, UU = gore dva polja, DD = dole dva polja. UR = gore jedno polje a zatim desno .DL = dole jedno polje a zatim levo.

Savet: Dno bazenaje podeljeno na polja. Zapamtite, u nekim slučajevima će vam trebati samo jedno polje, a ne dva da bi ste rešili izazov. Srećno !

Karakteristike:
Baza bazena,
14.elemenata,
Knjižica sa izazovima. Pravila preuzmite klikom na: Pravila na srpskom.
Urast: +8.,
Broj igrača: igra za jednog igrača,
Izazova: 50.,
Težina: od laganih zadataka do najtežih,
Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm,
Zemlja uvoza: EU,
Zzemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Potoni ili Plivaj (Sink or Swim)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.