Posada Misija Duboko More (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Posada Misija Duboko More (SRP)

2.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0589 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Posada Misija Duboko More je društvena kooperativna igra koja se igra sa kartama. U ovoj igri svi igrači zajedno pokušavaju da pronađu izgubljeni kontinent Mu. Ova avantura vodi vašu ekipu duboko u ponor u potrazi za legendarnim, potopljenim kontinentom. Koliko ćete daleko stići zavisi u potpunosti od timske igre. Ako ste dobar tim, potraga će biti lakša.

Radnja igre

Svaki igrač dobija svoju individualnu misiju, ali igra se može preći isključivo ako svi međusobno komunicirate, što baš i nije lako. Igra vam nudi more različitih misija, a svaka je teža od prethodne. Zato prijavite se za ekspediciju gde vas nezaboravne avanture čekaju.

Kartu po kartu, ruku po ruku, vaša ekspedicija mora da savlada izazove koji su postavljeni pred vas da bi pronašla put do kontinenta Mu. Posada Misija Duboko More je nova unapređena verzija društvene igre The Crew ima isti inovativni mehanizam kao i veoma hvaljena originalna igra, ali sa nekim novim i uzbudljivim iznenađenjima!

Karakteristike:

  • Pravila igre su na srpskom jeziku,
  • Trajanje igre: oko 20-tak minuta,
  • Broj igrača od 2 do 5,
  • Težina igre 2 od 5,
  • Uzrast: +10 godina,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Nemačka.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Posada Misija Duboko More (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *