Port Royal (SRB)

Port Royal je lagana kartaška igra na srpskom jeziku koja se puno oslanja na rizik. Ko reskira, taj i profitira.

1.500,00 рсд

Port Royal je lagana društvena kartaška igra na srpskom jeziku koja se puno oslanja na rizik. Ko reskira, taj i profitira. U igri imate jedan špil karata koje ujedno (ako su okrenute na poleđinu) predstavljaju zlatnike.

Kako se igra?

Port Rojal je igra sa kartama koja ima piratsku temu. Naime, igrači sakupljaju zlatnike otvarajući karte sa brodovima. U svom potezu igrač može da povuče onoliko karata koliko želi, postavljajući ih tako u svoju luku. Ukoliko igrač povuče brod sa imenom broda koji je već u igri, njegov potez se završava i sve karte u luci se odbacuju. Kada jedan igrač sakupi 12 poena, igra se do kraja runde i igrač sa najviše poena pobeđuje.
Uvek se kockate da li da okrenete još jednu kartu iz špila kako bi imali veći izbor kupovine ili da se zaustavite. Može na primer da se desi da izađu dve karte sa piratskim brodovima istih boja, sve što ste do sada u vašem krugu povukli se baca. Na karticama nema reči i sve se tumači pomoću simbola. Bitno je da pratite poteze svih igrača jer postoji mogućnost da u njihovom potezu imate šansu da kupite nešto.

Igra koja se izuzetno brzo uči i vrlo je zabavna za igranje kada nemate puno vremena. Port Royal je fantastična igra za sve one koji vole rizik. To je jedna od najpopularnijih igara ove vrste.

Karakteristike:
Vreme igranja oko 30 minuta,
Igra je za 2 do 5 igrača,
Urast +8 godina,
Igra je na srpskom jeziku.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Port Royal (SRB)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *