Pictures (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Pictures (SRP)

4.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Pictures je društvena igra koja je dobitnik prestižne nagrade Spiel des Jahres (Igra godine) za 2020. godinu. Inače to priznanje se smatra najvećom nagradom za porodične društvene igre. Među prošlim dobitnicima su Catan, Ticket To Ride, Carcassonne, Codenames, Kingdomino, Azul i druge. Pictures je u zaista izvrsnom društvu!

Možete li da napravitei labuda od pertli? Šta je sa suncokretom od štapića i kamenčića? To su izazovi sa kojima ćete se susresti igrajući Pictures! Ovo je jako zabavna igra sa mnogo pogađanja i odbijanja. Napravite mrežu 4 × 4 od 16 krata sa fotografijama i svaki igrač dobija rekvizite sa kojim treba da objasni svoju sliku. Jedan od vas ima pertle, drugi ima kockice u boji, ili karte sa simbolima, neko drugi ima štapiće i kamenčiće, a poslednji igrač ima 6 različitih drvenih blokova! U svakom krugu pokušaćete da objasnite sliku koristeći rauličite komponente. Na svom potezu ćete izvući žeton iz vreće na kojem su koordinate slike koju morate da objasnite koristeći svoje predmete. Sada na scenu stupa vaša kreativna strana. Vaš cilj je da ostali igrači pogode koju od 16 slika objašnjavate, ali i da pogodite koje slije prave drugi “umetnici”!

Pictures je brza, lagana igra koju može da igra društvo ili cela porodica. Pravila su jednostavna za učenje i objašnjavanje. A sa obzirom na količinu slika koje možete da napravite, Pictures će sigurno postati jedna od vaših omiljenih društvenih igara!

Karakteristike:
Uzrast: 10+ godina,
Broj igrača: 3 do 5,
Vreme trajanja igre: 30+ minuta,
Težina učenja: 1 od 5 (1 najlakše),
Igra sadrži pravila na srpskom jeziku.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pictures (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *