Pepeljara Vanzemaljac Vugla

Pepeljara Vanzemaljac Vugla sa kosmičkim postoljem. Nešto smo palamudili, možda i previše ali se može dogoditi da nas konačno pokori vanzemaljska rasa pošto nijedan njihov…

900,00 рсд

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Pepeljara Vanzemaljac Vugla sa kosmičkim postoljem. Nešto smo palamudili, možda i previše ali se može dogoditi da nas konačno pokori vanzemaljska rasa pošto nijedan njihov predak to nije uspeo jer im je taktika bila pogrešna. Uvek krenu da napadaju najjaču zemlju na svetu SAD. Umesto da se iskrcaju u Srbiju gde za početak mogu biti nacionalna manjina. To kod nas uvek uspeva. Imali bi sva prava ovog sveta, plus njihova bi bila odmah prihvaćena.

Pored toga, ako žele, a sigurno žele jer se nisu badava do nas cimali, mi kao narod smo uvek raspoloženi da damo i podržimo tuđina nego svoje. Vazda smo domaćinski raspoloženi. Već smo iskusni u davanju besplatne radne snage, zemlje, vode i svih ostalih resursa. Posle sklopimo pakt sa njima, a onda kada se ameri pobune kako ne smemo na tri stolice (zapad, istok i vanzemaljski pravac), onda sa rusima i kinezima pokorimo ceo svet. Tako se to radi.

Karakteristike:
Materijal: Polirezin,
Dimenzije: 12 cm,
Zemlja uvoza: Nemačka:
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pepeljara Vanzemaljac Vugla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *