Početna » Proizvodi » Gedžeti » Otirač GOT Winterfell

Otirač GOT Winterfell

2.499,00 рсд

tirač GOT Winterfell je možda najbolji otirač sa najjasnijom porukom u doba zime, a koji se nama sviđa jer smo možda puni sebe…

 

Opis

Otirač GOT Winterfell je možda najbolji otirač sa najjasnijom porukom u doba zime, a koji se nama sviđa jer smo možda puni sebe i pravimo se važni što u ponudi imamo otirač iz serijala kniga/serije Igra Prestola. Niko ne sme zaboraviti gde ulazi i mora poštovati sve one koji su sa one druge strane praga ovog otirača. Inače zaslužuje kaznu koju izvršava svaki kralj severa za izdaju.

Game of Thrones je možda jedina epska avantura koja možda pomrsi konce Star Wars-u po pitanju broja obožavalaca. Naravno, pod uslovom da se nikada ne završi a kako je krenulo izgleda da i neće. Prednost u odnosu na Star Wars je taj što će knjiga ići u jednom pravcu dok će serija u drugom. Nisu režiseri smogli snage ni strpljenja da čekaju debeljka dok ne završi knjige. Vele oni sebi, pre će ovaj da rikne od holesterola nego što će napisati još dve knjige do kraja (bar je tako bilo u momentu pisanja ovog teksta).

Ostale otirače iz naše ponude možete videti klikom na Otirači.

Karakteristike:
Dimenzije: 60 x 40 cm,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Indija.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Otirač GOT Winterfell”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *