Početna » Proizvodi » Gedžeti » Otirač GOT Band the Knee

Otirač GOT Band the Knee

2.499,00 дин.

Otirač GOT Band the Knee je možda najbolji otirač sa najjasnijom porukom koji se nama sviđa jer smo možda puni sebe i pravimo…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Otirač GOT Band the Knee je možda najbolji otirač sa najjasnijom porukom koji se nama sviđa jer smo možda puni sebe i pravimo se važni što u ponudi imamo otirač sa najjansijom porukom kojoj svako mora izvršiti pre nego uđe u Vaše odaje. Niko ne sme zaboraviti gde ulazi i mora poštovati sve one koji su sa one druge strane praga ovog otirača. Inače zaslužuje kaznu koju izvršava svaki kralj severa za izdaju.

Game of Thrones je možda jedina epska avantura koja možda pomrsi konce Star Wars-u po pitanju broja obožavalaca. Naravno, pod uslovom da se nikada ne završi a kako je krenulo izgleda da i neće. Prednost u odnosu na Star Wars je taj što će knjiga ići u jednom pravcu dok će serija u drugom. Nisu režiseri smogli snage ni strpljenja da čekaju debeljka dok ne završi knjige. Vele oni sebi, pre će ovaj da rikne od holesterola nego što će napisati još dve knjige do kraja (bar je tako bilo u momentu pisanja ovog teksta).

Karakteristike:
Dimenzije: 60 x 40 cm,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Indija.

Dodatne informacije

Težina1.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Otirač GOT Band the Knee”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *