Otirač GOT Band the Knee

Početak 5 Proizvod 5 Otirač GOT Band the Knee

2.499,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Otirač GOT Band the Knee je možda najbolji otirač sa najjasnijom porukom koji se nama sviđa jer smo možda puni sebe i pravimo se važni što u ponudi imamo otirač sa najjansijom porukom kojoj svako mora izvršiti pre nego uđe u Vaše odaje. Niko ne sme zaboraviti gde ulazi i mora poštovati sve one koji su sa one druge strane praga ovog otirača. Inače zaslužuje kaznu koju izvršava svaki kralj severa za izdaju.

Game of Thrones je možda jedina epska avantura koja možda pomrsi konce Star Wars-u po pitanju broja obožavalaca. Naravno, pod uslovom da se nikada ne završi a kako je krenulo izgleda da i neće. Prednost u odnosu na Star Wars je taj što će knjiga ići u jednom pravcu dok će serija u drugom. Nisu režiseri smogli snage ni strpljenja da čekaju debeljka dok ne završi knjige. Vele oni sebi, pre će ovaj da rikne od holesterola nego što će napisati još dve knjige do kraja (bar je tako bilo u momentu pisanja ovog teksta).

Ostale otirače iz naše ponude možete videti klikom na Otirači.

Karakteristike:
Dimenzije: 60 x 40 cm,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Indija.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Otirač GOT Band the Knee“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.