Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Ohanami (SRP)

Ohanami (SRP)

1.300,00 рсд

Ohanami je vrlo jednostavna ali izuzetno zabavna društvena igra bazirana na kartama. Igra se sastoji od 120 karata numerisanih brojevima…

 

Opis

Ohanami je vrlo jednostavna ali izuzetno zabavna društvena igra bazirana na kartama. Igra se sastoji od 120 karata numerisanih brojevima od 1 do 120, pri čemu svaka kartica ima jedan od četiri simbola. Igra traje tri runde, a na kraju svake runde igrači osvajaju i beleže bodove, kao i bonus bodove na kraju igre.

Kako se igra?

Na početku runde, svaki igrač dobija deset karata, bira dve karte, a preostale karte prosleđuje igraču levo. Zatim, igrači otkrivaju svoje karte istovremeno i odlučuju da li će ih koristiti 0, 1 ili 2 u svojim „baštama“ (svojim nizovima). Kada započnete niz, možete koristiti bilo koju karticu, ali da biste dodali karticu postojećem nizu, ta kartica mora biti veća od najveće kartice ili manja od najmanje u tom redu. Igrač može imati najviše tri bašte, a sve kartice koje neiskoristite se odbacuju. Nakon odigranih kartica, svaki igrač uzima gomilu koja se nalazi sa njegove desne strane ( u ovom slučaju 8 kartica) i igra se nastavlja sve dok se svih 10 kartica ne izaberu na isti način.

Na kraju svake runde, određeni simboli će se bodovati na različite načine u odnosu na rundu, te dobro planiranje i čitanje vaših protivnika će vas dovesti na poziciju pobednika i najboljeg baštovana u Japanu!

Karakteristike:
Jezik: srpski,
Vreme trajanja: oko 20 minuta,
Uzrast: +8 godine,
Broj igrača: 2 do 4,
Složenost: 2 od 5,
Dizajner: Steffen Benndorf.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ohanami (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …