Oceanos

Početak 5 Proizvod 5 Oceanos

4.000,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Oceanos je društvena igra u kojoj svako od igrača (maksimalno 5 igrača) ima svoju podmornicu i istražuje najveće dubine mora i okeana u potrazi za najčudnijim bićima i zaboravljenim blagom. Iako je uputsvo na engleskom, igra je jezički nezavisna nakon shvatanja logike igre.

Dizajner ove igre je dobro poznati Antoan Bauza, koji je kreirao i veoma popularnu društvneu igru 7 Wonders. Oceanos po mehanici nije daleko, i ovde ćete draftovati karte, ali u cilju poboljšavanja vaše podmornice, slanja ronioca po blago ili izbegavanja nemani iz dubina (naravno da postoji kraken u igri).

Sve je to zaokruženo neodoljivim grafičkim rešenjem, teškim i bogatim pakovanjem igre, gde vas Oceanos odvodi i magični svet morskih dubina! Jedna od igara koja je bila hit na Essen 2016. sajmu u kategoriji porodičnih igara.

Karakteristike:
Jezički nezavisna igra (uputstvo na engleskom),
Broj igrača: 2 do 5 igrača,
Vreme trajanja: 30 do 45 minuta,
Uzrast: 8+ godina,
Težina igre: 1,8 od 5.

Dodatne informacije

Težina 2.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Oceanos“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.