Nevidljivo Piskaralo

Nevidljivo piskaralo je olovka sa malim trikom. Da malo podobnije objasnimo prvo način a posle i svrhu nevidljivog piskarala…

399,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Nevidljivo piskaralo je olovka sa malim trikom. Da malo podobnije objasnimo prvo način a posle i svrhu nevidljivog piskarala. Trik piskarala je što nevidljivo za ljudsko oko piše (čisto sumnjamo da će te nekoj živuljki pisati) a kada upalite lampicu na olovci možete pročitati šta ste i sročili.

Ovo je super za tajna domunđavanja u kancelarijama...pardon, da se moderni metro-menadžeri ne uvrede...idealno je za sve office gde se možete krišom dopisivati i na očigled svih simpatisati a da niko ne posumnja u tajne poruke koje kruže između redova uobičajenih škrabotina na ekološkom papiru reciklirane sadržine.

Druga svrha pored simpatisanja je i hrabro u oči pisanje svih psovki, uvreda i svega onoga što ste godinama želeli da saspete šefu u lice ali niste smeli. Sada slobodno, udrite mašti na volju pa i nacrtajte ga kako...mašta može svašta.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Nemačka,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nevidljivo Piskaralo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Cart Icon Cart Icon