Naša Životna Priča

Početak 5 Proizvod 5 Naša Životna Priča

5.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naša Životna Priča je dnevnik za ceo život namenjen vašim uspomena koje bi trebalo da čitate svake godine uz šolju čaja ili u onim trenucima kada posumnjate u svoju ljubav. Dugo sam razmišljao kako u što kraćim crtama opisati ovaj proizvod.

Knjiga uspomena

Sa toliko toga što možete upakovati u svoje zajedničke živote, odlična je ideja da pratite svoje nade, snove i dostignuća. Zamislite ovo kao zajednički dnevnik za ceo život. Svakako romantičnije od zajedničkog bankovnog računa! Za nekoliko godina možete se osvrnuti na porodične praznike, zajednička iskustva, neočekivane događaje i velike avanture, kroz dobra i loša vremena. Ukupno 1080 stranica, nadam se nedovoljno vašeg života. Sjajan poklon za svaki par koji se sprema da zajedno krene u veliku životnu avanturu.

Sam dnevnik je veoma kvalitetno urađen sa ostavljenim mestima za pisanje, crtanje ili lepljenje fotografija. Dnevnik je težine 1,5kg sa tvrdim povezom. Inače, u godinama koje dolaze, vremenom se možete osvrniti na posebne trenutke koje nikada ne želite zaboraviti, ljude koje volite (ili ste voleli), prijatelje koje ste stekli, mesta u kojima ste živeli kao i mesta koja ste obišli zajedno.

Karakteristike:

  • Dizajnirano u Engleskoj,
  • Težina: 1,6 kg,
  • Materijal: papir,
  • Dimenzije: 160 x 220 x 65 mm,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Velika Britanija,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Naša Životna Priča“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *