Mysterium Park (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Mysterium Park (SRP)

3.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0914 Kategorija:
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Mysterium Park je društvena igra koji je dizajnirala ista ekipa ljudi koja je 2015 napravila društvenu igru Mysterium na koju jako podseća. Najveća razlika između te dve irge je vreme postavke. U društvenoj igri Mysterium Park to vreme je svedeno na minimum te se sa igranjem može početi odmah, jer zabava ne voli da čeka.

U ovoj igri su su gutači vatre, klovnovi, žongleri, akrobate, cirkuske životinje, kristalne kugle, baloni, kokice i neizbežna sećerna vuna. Bivši direktor parka misteriozno je nestao pre nekoliko godina, ali istraga povodom njegovog nestanka nije urodila plodom... Od te noći na vašaru se dešavaju čudne i neobjašnjive stvari. Kao vidovnjaci, uvereni ste da duh progoni ovaj karneval. Sada nameravate da mu date priliku da vam baš on otkrije istinu.

Vaš zadatak je da otkrijete šta se desilo? Ali cirkus je u gradu samo 7 dana, i tačno toliko imate vramena da otkrijete gde je. Misteriozno, duhovito i zabavno. Detektivnska igra u kojoj učestvuje cela porodica, i svi igraju i sarađuju zajedno i svi pobeđuju ili gube. Da li u 7 krugova (dana) možete rešiti misteriju nestanka upravnika cirkusa? Da li možete sklopiti sve delove slagalice i otkriti misteriju dok cirkus ne ode iz grada?

Karakteristike:
Proizvođac: Asmodee
Kooperativna igra u kojoj svi igrate protiv igre,
Zemlja porekla: Kina
Broj igraca 2 do 6,
Trajanje igre 35 do 40 minuta
uzrat: +10 godina.

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mysterium Park (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.