Moyu Podloga za Kocke

Moyu Podloga za Kocke, pri čemu smo „za kocke“ namerno naveli da odmah znate o čemu se radi. Ipak u nazivu imamo mogućnosti za veoma malo karaktera pa se

499,00 рсд

Šifra proizvoda: 1019 Kategorije: ,

Moyu Podloga za Kocke, pri čemu smo "za kocke" namerno naveli da odmah znate o čemu se radi. Ipak u nazivu imamo mogućnosti za veoma malo karaktera pa se nadamo da ste shvatili o čemu se radi. Svi danas čitaju veoma brzo...ustvari, svi danas samo prelete očima ne udubljavajući se u suštinu. Sada kada ste već dovde stigli sa čitanjem opisa ovog proizvoda, mislim da je pravo vreme da navedemo o čemu se radi.

U pitanju je podloga za rešavanje rubikovih kocki. Ako zaista volite profi izgled, onda je ovo prilika da jedan deo profesionalnosti i dopunite. Podloga je dimenzija 505 x 370 mm. Brend koji stoji iza nje je Moyu. Pretpostavljam da svi znate da je Moyu jedan od najrpestižnijih i napoznatijih proizvođača rubikovih kocki. Napravljen je od gume u boji koja je kao i na slici.

Mali savet. Ovu podlogu možete iskombinovati sa Moyu Tajmerom koji imamo u ponudi. Podloga ima rupice u koji možete postaviti tajmer i na taj način imati sve što je neophodno za rešavanje rubikove kocke.

Karakteristike:
Težina: 270 grama,
Dimenzije: 51 x 37 cm,
Materijal: Guma,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

1 review for Moyu Podloga za Kocke

  1. Marko

    nevezano za ovu podlogu, bilo bi jako dobro kada bi u vas asortiman uveli i ostale pratece stvari vezane za cubing.. tu pre svega mislim na ulja tj lubrukante koji se koriste za podmazivanje kocki.. sitnica koja je verujem neophodna za dugovecan i pravlan rad ovih i slicnih mozgalica i slagalica.. pozdrav

    • gedzet

      Hvala Marko na predlogu. Malo je komplikovano uvoz za lubrikante, ali pokušaćemo svakako.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

(1 recenzija korisnika)