Monopoly Deal Karte

Početak 5 Proizvod 5 Monopoly Deal Karte

500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0584 Kategorije: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Monopoly Deal društvena igra koja se igra nezavisno od velikog Monopola i koja briše dosadu koju stvara originalni Monopol. Ovo je zasebna brza igra sa kartama (imovinske kartice, kartice za rentiranje, hotelske i kućne kartice kao i džoker kartice).

Svaki igrač na početku dobije 5 karata. Kada je igrač na redu, izvlači iz špila (za povlačenje) nove 2 karte tako da može igrati sa najviše 3 karte. Može igrati sledeće: novac koji stavlja u svoju banku, može igrati posede za svoju kolekciju ili može baciti akcione kartu na sredinu stola. Akcione karte omogućavaju razne pogodnosti: možete drugima naplatiti kiriju, ukrasti neku kartu ili posed, možete zatražiti novac za svoj rođendan ili čak ukrasti potpuni komplet poseda nekom igraču. Karte sa džokerom vam pomažu da gradite setove imovine. Igrači svoje dugove plaćaju novčanim karticama. Cilj igre je sakupiti tri kompleta imovinskih karti u različitim bojama.

Karakteristike:
Ukupno 108 kartica i uputstvo na engleskom jeziku,
Broj igrača: 2 do 5 igrača,
Vreme trajanja igre: 15 min,
Uzrast: 8+ godina,
Proizvod je kuplje u Srbiji,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Monopoly Deal Karte“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.