Moja Životna Priča

Početak 5 Proizvod 5 Moja Životna Priča

5.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Moja Životna Priča je dnevnik za ceo život namenjen Vašim uspomena koje biste voleli da prenesete na sledeće generacije. Dugo sam razmišljao kako u što kraćim crtama opisati ovaj proizvod.

Pomislio sam kako bi bilo lepo da su meni bake i deke ostavile u amanet svoje životno delo opisano u jednoj knjizi tj. u ovom slučaju, u svom dnevniku. Da vidim kako oni živeli? Da pročitam kako su sa mnoooogooo manje predmeta u kući živeli možda i srećnije nego mi danas sa hiljade i hiljde neprekidnih želja za posedovanjem svega i svačega. Da pročitam koji je bio njihov smisao života? Da pročitam njihove strahove i razloge za sreću pa možda i ja da dođem do drugačijeg zaključka o smislu života. Ili još važnije, da možda i ja u teškim trenucima shvatim da je moja situacija neuporediva sa njihovom, da ne kažem smešna.

Knjiga uspomena

Sam dnevnik je veoma kvalitetno urađen sa ostavljenim mestima za pisanje, crtanje ili lepljenje fotografija. Dnevnik je težine 1,5kg sa tvrdim povezom. Inače, u godinama koje dolaze, vremenom se možete osvrniti na posebne trenutke koje nikada ne želite zaboraviti, ljude koje volite (ili ste voleli), prijatelje koje ste stekli, mesta u kojima ste živeli kao i mesta u kojima ste bili na proputovanju.

Karakteristike:

  • Dizajnirano u Engleskoj,
  • Težina: 1,5 kg,,
  • Materijal: papir,
  • Dimenzije: 160 x 220 x 65 mm,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Velika Britanija,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Moja Životna Priča“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *