Miš za Kompjuter Jednorog

Početak 5 Proizvod 5 Miš za Kompjuter Jednorog

1.600,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Miš za Kompjuter Jednorog je bežični miš za računar kod koga je važno uzeti u obzir prednosti koje donosi bežični miš u odnosu na miševe sa kablom. Pre svega to je upotreba miša bez sputavanja, zatim praktičnost u korišćenju jer vam omogućava da se krećete dalje od računara i da koristite miš na udobniji način.

A sada da se vratimo dizajnu. Ovaj "miš" jednorog spaja dva sveta. Jedan koji se odnosi na ljubav prema jednorozima i drugi koji se odnosi na ljubavi prema kompjuterima. Prema tome, ovaj jednorog je idealno rešenje!

Miš za kompjuter kombinuje praktičnost i estetiku na jedinstven način. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala koji će neometano da izvršava zadatke zadate od strane vaše desne/leve ruke. Osim toga, čarobni dizajn mami sve poglede i "miš jednorog" postaje predmet nekoliko narednih pitanja.

Kada dođe vreme praznika ili posebnih prilika, ovaj miš dizajniram sa temom jednoroga može poslužiti kao sjajan poklon za vaše najdraže. Iznenadite ih jedinstvenim darom koji će ih svakodnevno podsećati na vas.

Specifikacije
Materijal: plastika
Dimenzije: 11 x 6,3 x 3,2 cm
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Miš za Kompjuter Jednorog“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *