MicroMacro Crime City (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 MicroMacro Crime City (SRP)

3.200,00 RSD

Šifra proizvoda: 0459 Kategorije: , Oznake: , , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

MicroMacro Crime City (Grad zločina) je kooperativna detektivska društvena igra za jednog do četiri igrača, u kojoj ćete zajedno ili sami, morati da rešite 16 slučajeva zločina tako što ćete identifikovati motive, pronaći dokaze i osuditi počinioce. Oštro oko je podjednako važno koliko i deduktivno zaključivanje.

U kutiji ćete pronaći ogromnu crno-belu mapu grada (110 x 75 cm), 120 kartica koje predstavljaju 16 slučajeva koje ćete morati da rešite, različitih nivoa težine (od jedne do pet zvezdica). Dobićete i 16 koverti za razvrstavanje slučajeva, koje služe da se sakriju rešenja slučajeva, kao i lupu koja će vam pomoći tokom istraga. Svaki slučaj sadrži niz kartica na kojima se traži da pronađete nešto na mapi ili otkrijete gde je neko otišao ili na drugi način otkrivate informacije relevantne za slučaj. Mapa grada služi kao karta kako u vremenu, tako i u prostoru, tako da ćete ljude obično naći na više lokacija po ulicama i zgradama, a potrebno je da složite šta se dogodilo, bilo da se kroz slučaj idete kartu po kartu ili samo čitajući početnu kartu u slučaju u pokušaju da sami shvatite sve što se dogodilo. Da li ćete moći da odgovorite na sva pitanja u vezi sa slučajem bez greške?

MicroMacro: Crime City je fantastična društvena igra sa jedinostavnim, ali upečatljivim izgledom. Mapa je izuzetno detaljna, a nije natrpana ili zbunjujuća. Prvih nekoliko slučajeva služe da upoznaju igrače sa igrom i pomognu im u orijentaciji na mapi. Teži slučajevi su zaista pravi izazov koji daje veliki osećaj zadovoljstva kada se reše. Za svaki slučaj će vam trebati između 15 i 45 minuta. Nakon što završite sve slučajeve možete da posetite zvanični sajt (gde možete da odigrate demo slučaj) i prijavite se na mejling listu kako biste dobijali nove slučajeve koje ćete moći da štampate i nastavite zabavu rešavajući ih!

Društvena igra MicroMacro Crime City - Nagrade i priznanja:
2021 Spiel des Jahres Nominee
2021 As d'Or - Jeu de l'Année Winner
2021 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee
2020 Swiss Gamers Award Nominee
2020 Golden Geek Most Innovative Board Game Winner
2020 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
2020 Golden Geek Light Game of the Year Winner
2020 Golden Geek Light Game of the Year Nominee
2020 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
2020 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee.

Karakteristike:
Pravila su na srpskom jeziku,
Trajanje partije: 15-45 minuta,
Uzrast 12+,
Broj igrača: od 1 do 4,
Kompleksnost: 1.07 od 5
Dizajner: Johannes Sich
Zemlja porekla: Srbija,
Zemlja uvoza: EU.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MicroMacro Crime City (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.