Mechanic Optricks Deck

Mechanic Optricks Deck je drugi špil od Mechanic Industries koji imamo u ponudi. Karakteristični su po dinamičnoj pozadini koja se menja, naravno, u pitanju je optička iluzija.

1.799,00 рсд

Šifra proizvoda: 0170-2 Kategorije: , Oznake: ,

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mechanic Optricks Deck je drugi špil od Mechanic Industries koji imamo u ponudi. Karakteristični su po dinamičnoj pozadini koja se menja, naravno, u pitanju je optička iluzija. Otuda i naziv za špil. Da biste lakše shvatili morate pogledati klip na kraju ovog teksta..Nećemo isuviše reči koristiti za opis ovog špila jer se i prethodna verzija brzo rasprodala. Sve što vas zanima oko ovog jedinstvenog i nadasve zanimljivog špila možete saznati na njihovom sajtu Mechanic Industries.

Zašto ovo govorimo? Nismo prepotentni nego je vreme potrebno za opis tj.prevod ovog špila duže nego vreme za koje se on rasproda. Ukoliko dođete u posed ovog špila na njihovom sajtu možete videti sve prednosti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=N8lUf9jfT4Q"][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

Ostalo

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Mechanic Optricks Deck”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *