Maska Za Oči PMS

Početak 5 Proizvod 5 Maska Za Oči PMS

899,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Maska Za Oči PMS je maska sa skraćenicom pred-menstrualnog-sindroma za koji mi muškarci njegovo realno stanje obično saznamo posle nekoliko godina veze i to zajedničkog života. A onda se to pretvara u duži period kako pred-ciklus, tako i post-ciklus. A sada kao i u tomboli, neki pošteno nagrebuse u tom periodu, a neki samo nagrebuse.

Sve u svemu, što se mene lično tiče, ovo je najbolja maska na svetu. Ako je ujutru vidim, znam da sam kriv za sve u narednih nekoliko dana. Tako da sam kriv u svakom slučaju, te mi je lakše da me nema u narednih 3-5 dana. Obaveze, posao itd.

Maska sa najjednostavnijom porukom za sve osobe koje dele prostor sa nosiocem ove maske dok spava. Ne znam da li objašnjavati ovaj proizvod sem da napišemo malo istorije.

Maske za spavanje su izum, ako se tako možemo izraziti, još od 15. veka. Toliko je star taj jednostavan izum za blokiranje pristupa svetla očima jer kada ljudski mozak oseti da je sve oko njega čista tama, počinje proizvodnja hormona melatonina odgovornog za spavanje. U suprotnom se budi, a to svakako ne želimo, jer stajemo na put lepoti.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Maska Za Oči PMS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …