Maska Za Oči PMS

Maska Za Oči PMS je maska sa skraćenicom pred-menstrualnog-sindroma za koji mi muškarci njegovo realno stanje obično saznamo posle nekoliko godina veze…

899,00 рсд

Maska Za Oči PMS je maska sa skraćenicom pred-menstrualnog-sindroma za koji mi muškarci njegovo realno stanje obično saznamo posle nekoliko godina veze i to zajedničkog života. A onda se to pretvara u duži period kako pred-ciklus, tako i post-ciklus. A sada kao i u tomboli, neki pošteno nagrebuse u tom periodu, a neki samo nagrebuse.

Sve u svemu, što se mene lično tiče, ovo je najbolja maska na svetu. Ako je ujutru vidim, znam da sam kriv za sve u narednih nekoliko dana. Tako da sam kriv u svakom slučaju, te mi je lakše da me nema u narednih 3-5 dana. Obaveze, posao itd.

Maska sa najjednostavnijom porukom za sve osobe koje dele prostor sa nosiocem ove maske dok spava. Ne znam da li objašnjavati ovaj proizvod sem da napišemo malo istorije.

Maske za spavanje su izum, ako se tako možemo izraziti, još od 15. veka. Toliko je star taj jednostavan izum za blokiranje pristupa svetla očima jer kada ljudski mozak oseti da je sve oko njega čista tama, počinje proizvodnja hormona melatonina odgovornog za spavanje. U suprotnom se budi, a to svakako ne želimo, jer stajemo na put lepoti.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Maska Za Oči PMS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *