Magic The Gathering Pehar

Početak 5 Proizvod 5 Magic The Gathering Pehar

4.800,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Magic The Gathering Pehar visine 19,5 cm je ručno bojeni pehar sa pregršt sitnih detalja. Ukoliko ste ljubitelj Medžika, onda je ovo pravi pokon za Vas. Napominjemo da se iz njega može piti rujno vino, ali se mora posle ručno oprati. Nikako se ne sme prati u sudo-mašini.

Reči koje se nalaze pri dnu pehara, opisuju jedna od najmoćnijih bića univerzuma tkz. Planeswalkers-e. Reči su: Adventurous, Heroic, Boundless, Courageous, Powerful and Otherworldly. Dok se u centralnom delu pehara nalazi tkz. Colour Wheel.

Napomena: Ovaj proizvod ne šaljemo kurirskim službama. Ovaj proizvod možete lično preuzeti u našim prodavnicama ili poslati svog kurira (i u tom slučaju isto ne odgovaramo za oštećenja). Moramo preduzeti ovakav korak jer je sam proizvod osetljiv na bacanje paketa i "nežno" rukovanje kurirskih službi.

Karakteristike:
Ručno obojen,
Unutrašnjost od nerđajućeg čelika tako da se može iz pehara piti,
Mora se ručno prati,
Visina: 19,5 cm,
Zvanično licencirani proizvod,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magic The Gathering Pehar“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.