Mafija (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Mafija (SRP)

1.700,00 RSD

Šifra proizvoda: 0175-2 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Mafija (SRP) je društvena igra skrivenih uloga, sa elemetima blefiranja, ubeđivanja, pregovaranja... scenario...pada noć i na scenu stupaju oni koji zaista upravljaju ovim gradom - organizacija koja crpi svoju snagu iz stroge hijerarhije i uništava svaki drugi poredak jer ga vidi kao pretnju svom blagostanju. Svi oni kojima je život mio sede kod kuće, jer dobro znaju da se ne ostaje na ulici kad se budi MAFIJA!

Mafija je svetski poznata igra (u našoj zemlji je veoma popularna kao party igra skrivenih uloga – od 6- 17 igrača) u kojoj su igrači podeljeni u dva tima, “građane” koji pokušavaju da otkriju i eliminišu kriminalce, i “MAFIJU” koja likvidira građane da bi se oslobodila svedoka. Pored timova GRAĐANI i MAFIJA, u okviru igre postoje dodatni timovi za koje su napisana posebna pravila, takmičarska pravila, JAKUZE, VUK SAMOTNJAK I KGB.

Cilj igre: Jedna osoba preuzima ulogu PRIPOVEDAČA i vodi igru. U ovoj društvenoj igri na njemu je da se potrudi da se igra igra po pravilia, ako je to moguće. Preostalim igračima se dele karte, koje ih tajno raspoređuju u dva tima: GRAĐANE i MAFIJU. Igra je podeljena na dve etape – na DAN i NOĆ.

Svake noći svi zatvaraju oči. Dok su igračima sklopljene oči, igrači koji pripadaju mafijaškom timu otvaraju oči i ćutke biraju igrača koga će ubiti.

Svakog dana svi igrači otvaraju oči i dok diskutuju, trude se da obrazlože zbog čega sumnjaju na nekog igrača da je baš on član mafije. Građani se trude da pogode ko je član mafije dok se mafijaši trude da zbune građane kako bi izbegli da budu uklonjeni. Igra zahteva dosta priče, rasprave, politike i blefiranja..

Karakteristike:
Jezik: srpski,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mafija (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.