Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Ludi Naučnici

Ludi Naučnici

1.499,00 рсд

Ludi Naučnici je društvena igra za decu i odrasle, a savršena za roditelje i decu da zajedno igraju i razvijaju kako takmičarski duh…

 

Opis

Ludi Naučnici je društvena igra za decu i odrasle, a savršena za roditelje i decu da zajedno igraju i razvijaju kako takmičarski duh, tako i samu logiku i način razmišljanja. Vreme učenja tj.kriva učenja je veoma laka. Kapiranje igre traje manje od jednog minuta.

Kako se igra?

Igra zahteva brzo razmišljanje i spretne ruke. Na početku igre, tj.prvi početni korak je da svaki igrač uzima tri epruvete i po dve kuglice različitih boja ubacuje u svaku od njih.
Zatim se izmešaju sve kartice i postave na sto.

Potom se izvlače kartice, jedna po jedna i ispunjavaju zadaci onako kako je na njima nacrtano, prebacivanjem kuglica iz jedne u drugu epruvetu, vodeći računa da ne ispadnu na sto ili pod. Kome se to desi, taj igrač ispada iz igre do sledećeg zadatka. Ko prvi ispuni zadatak taj je pobednik u tom krugu.

Potom se ide na sledeću karticu. Ali treba da znate, da po završenom zadatku, kuglice se ne vraćaju na početak, nego nastavljate tu gde ste stali, sa rasporedom kuglica od prethodnog zadatka.

Karakteristike:
Uputstvo je na engleskom jeziku,
Broj igrača: 2-4,
Vreme igranja: 5+ minuta,
Uzrast: +5 godina,
Zemlja uvoza: Kina,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ludi Naučnici”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *