Lenormand Oracle Set

Početak 5 Proizvod 5 Lenormand Oracle Set

2.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0585 Kategorija: Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Lenormand Oracle Set karte uz koje dolazi i knjiga na 160 strana na engleskom jeziku. Verna reprodukcija špila za proricanje budućnosti. Nazvane su po slavnoj francuskoj vidovitoj Madaam Lenormand, koja je živela u 18. odnosno, 19. veku. Inače je njena predviđanja koristio i sam Napoleon. Lenormand karte se sastoje od 36 različitih simbola, koji predstavljaju različite situacije, osobe ili događaje. Ove karte se koriste za proricanje budućnosti i dobijanje uvida u pitanja iz života, kao što su ljubav, karijera, finansije i zdravlje.

Lenormand karte se često koriste u kombinaciji sa drugim vidovitim metodama, kao što su tarot karte ili astrologija. One pružaju dodatne informacije i dublje razumijevanje situacija i događaja.

Orakl karte, za razliku od tarot karata, obično sadže 32 ili 36 živopisnih karata koje se koriste u proricanju sudbine i dobijanju uvida u različite aspekte života. One su jedan od mnogih alata koji se koriste u praksi tarota.

Orakl karte se razlikuju od standardnih tarot karata po svojoj strukturi i simbolici. Dok tarot karte imaju poseban skup karata s numeričkim i slikovnim simbolima, orakl karte mogu imati različite oblike i sadrže raznolike slike, simbole ili poruke. Svaka karta može predstavljati određeni koncept, ideju, situaciju ili energiju.

Glavni cilj orakl karata je pružiti uvid, inspiraciju i savet u vezi s konkretnim pitanjem ili izazovom sa kojim se osoba suočava. Kada se koriste, orakl karte se obično mešaju, a zatim izvlači jedna ili više karata. Tumačenje karata može se vršiti na različite načine, u zavisnosti od iskustva i preferencija tumača.

Orakl karte mogu biti korisne za dobijanje jasnijeg uvida u situacije, pronalaženje mogućih rešenja ili donošenje odluka. One mogu pružiti inspiraciju, podsticaj za introspekciju i osnažiti intuiciju. Međutim, važno je napomenuti da orakl karte nisu univerzalno sredstvo za predviđanje budućnosti i ne donose apsolutnu tačnost sudbine. One su alat za samorazvoj, introspekciju i razumevanje različitih aspekata života.

Kao i kod svih metoda proricanja sudbine, interpretacija orakl karata je subjektivna i zavisi od tumača. Ljudi često koriste orakl karte kao sredstvo za samopomoć, samorazvoj i pronalaženje smernica u svom životu.

Karakteristike:

  • Broj karata: 36,
  • Veličina karata: 88 x 125 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lenormand Oracle Set“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *