Lampa za Knjigu

Početak 5 Proizvod 5 Lampa za Knjigu

600,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Lampa za Knjigu sa štipaljkom koja olakšava kačenje za korice knjige. Noću se često javlja problem prilikom čitanja knjige ukoliko niste sami u sobi. Uglavnom to svetlo koje dolazi iz velikih emitora smeta ostalim cimerima da spavaju. Stoga se javlja potreba za malim izvorom osvetljenja koji će osvetliti samo stranu koju čitate i ništa više od toga. Moderna tehnologija omogućila je pravljenje malih LED lampica koje emituju traženo osvetljenje za čitanje u gluvo doba noći. Kompletna komplikovanost svedena je na minimum. Nema održavanja. Nema žica. Nema zamene sijalica (u pitanju su LED diode). Poenta je u opuštanju i uživanju dok čitate.

Karakteristike:
Napajanje: baterije
Boja: bela, crvena, plava, crna,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lampa za Knjigu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.