Lampa Super Star

Početak 5 Proizvod 5 Lampa Super Star

1.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Lampa Super Star u obliku zvezdice iz igrice Super Mario, visine oko 12 cm i koja se napaja preko baterija (nisu u kompletu), tako da možete postaviti svoje Super Star Light bilo gde u sobi ili kancelariji. Zvezdica poseduje i zvučni efekat iz igrice.

Super Mario je jedan od najpopularnijih predstavnika pop kulture iz sveta igrica. Sada već davne, 1980.godine prošlog veka, japanski kreator video igrica Mijamoto je dobio zadatak da napravi igricu koja bi se mogla ugraditi i pokrenuti na već postojećim arkadnim igricama u vlasništvu Nitenda pošto su skupljale prašinu u magacinu.

Mijamoto je svom super junaku nadenuo ime po stvarnoj osobi, odnosno, vlasniku jedne zgrade koji je u to vreme navraćao i podsećao stanare da plate svoju stanarinu. Odlučeno je da Mario bude italijanski vodoinstalater, zato što su želeli da stvore lik običnog čoveka sa kojim bi se ljudi mogli poistovetiti. Na kraju niko nije ni slutio da će igrica sasvim slučajno doživeti toliki uspeh.

Ekološka Napomena: Ovaj proizvod je napravljen od BDP ™ (breakdown plastic) plastike koja se mnogo brže raspada nego klasična plastika. Ova vrsta plastike je potpuno nova u svetskoj trgovini poklonima, pomažući da se smanje efekti deponije u budućnosti. To neće uticati na trajnost vašeg proizvoda, ali će olakšati biorazgradnju ako se baci.

Karakteristike:
Materijal: BDP plastika,
Napajanje: 3 AAA baterije,
Licencnirani proizvod,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lampa Super Star“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.