Lampa Kotlić (Hari Poter)

Početak 5 Proizvod 5 Lampa Kotlić (Hari Poter)

4.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kotlić (Hari Poter) iz filma o avanturama Hari Potera gde i Vi možete uživati u omiljenom "otrovu". Kotlić je savršen za uživanje u čajnoj pauzi dok čitate omiljenu knjigu o ovom čarobnjaku. Kotlić se inače koristi u bajkama i pričama koristi za pripremanje ne samo hrane nego i raznik napitaka namenjenih čarobnjaštvu i magiji, a sa druge strane i za pripremanje hrane za čudovišta.

Kotlić poseduje magični svetlucavi efekat koji će Vas fascinirati dok se opuštate nakon dugog napornog dana. Uklanjanjem poklopca kotla, uključuje se, odnosno, isključuje se svetlo. Lamp se napaja pomoću USB-a (USB kabl dolazi u pakovanju) ili 3 AA baterije (nisu uključene).

Ekološka Napomena: Ovaj proizvod je napravljen od BDP ™ (breakdown plastic) plastike koja se mnogo brže raspada nego klasična plastika. Ova vrsta plastike je potpuno nova u svetskoj trgovini poklonima, pomažući da se smanje efekti deponije u budućnosti. To neće uticati na trajnost vašeg proizvoda, ali će olakšati biorazgradnju ako se baci.

Karakteristike:
Visina: 18 cm,
Materijal: BDP plastika,
Napajanje: USB (USB kabl dolazi u pakovanju) ili 3 AA baterije (nisu uključene)
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lampa Kotlić (Hari Poter)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *