Lampa Harli Kvin (Harley Quinn)

Lampa Harli Kvin (Harley Quinn) za sve nevaljale i seksi dame. Opaka, okretna i opasno nepredvidljiva u borbi, Harli Kvin je sama sebi upečatljiv protivnik…

3.499,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Lampa Harli Kvin (Harley Quinn) za sve nevaljale i seksi dame. Opaka, okretna i opasno nepredvidljiva u borbi, Harli Kvin je sama sebi upečatljiv protivnik. Ljubav nas tera da radimo lude stvari i ona je spremna učiniti sve kako bi poboljšala svoj odnos sa Džokerom, bez obzira na posledice, pa čak i po sebe. Njena energična, simpatična i animirana ličnost dovoljna je da svakoga natera da se odrekne skoro svega, greška koja bi mogla koštati i života.

Svetlo se može isključiti dodirom. Isporučuje se sa USB kablom za napajanje i visoko je oko 20 cm.

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod.

Harley Quinn Lampa je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:
Visina otprilike 20 cm,
Napajanje: USB,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lampa Harli Kvin (Harley Quinn)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *