Početna » Proizvodi » Gedžeti » Lampa BB-8

Lampa BB-8

1.299,00 дин.

Lampa BB-8 je savršen gedžet u neprestanoj borbi između svetla i mraka. Savršen ukras za radne stolove, police ili kredence pored kreveta gde…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Lampa BB-8 je savršen gedžet u neprestanoj borbi između svetla i mraka. Savršen ukras za radne stolove, police ili kredence pored kreveta gde sanjate o pobedi sile nad mrakom. Visina lampe u obliku cilindra je otprilike 11,5 cm. Lampa BB-8 se napaja preko 3 AAA baterije (one tanje). Kada upalite lampu, čućete i karakterističan zvuk kako i dolikuje BB-8. Odličan poklon za dugogodišnje Star Wars fanove, a i one od skorije koji tek odrastaju uz Star Wars serijal filmova.

Star Vars je jedna od najuspešnijih filmskih franšiza u istoriji filma i to od svog prvog pojavljivanja davne 1977. godine. Serijal filmova nastavlja da osvaja nove generacije fanova sa svakim novim filmom, što je rezultiralo milionskom bazom ljubitelja ovog filma. Star Wars nastavlja da dostiže nove visine popularnosti uvođenjem novih likova odličnih karakteristika kao i fokusiranjem na stare naše matore favorite.

BB-8 Mini Light je zvanično licenciran proizvod „Star Wars“.

Karakteristike:
Visina: 11,5 cm,
Napajanje: 3 AAA baterije (ne doleze u pakovanju).

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lampa BB-8”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …