Početna » Proizvodi » Pokloni » Hrana i Piće » Krigla Hopped Up

Krigla Hopped Up

1.299,00 дин.

Krigla Hopped Up je krigla u obliku flaše sa sve zatvaračem koju koristite za ispijanje piva. Naiv Hopped Up je termin koji se može tumačiti na više načina…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Krigla Hopped Up je krigla u obliku flaše sa sve zatvaračem koju koristite za ispijanje piva. Naiv Hopped Up je termin koji se može tumačiti na više načina. Jedan od njih je povezan sa povišenom energijom koju stvara neka supstanca Zakonom zabranjena bez obzira na godine. Sam termin su u ovom slučaju legalizovali i povezali sa pivom (legalizovan u slučaju da imate +18 godina).

Sve u svemu, moorate priznati da nam je dizajner uštedeo dosta vremena prilikom kupovine poklona za nekog ljubitelja piva. Uostalom, otkud ja znam šta kome treba, šta mu se sviđa. Ovako kupiš kriglu,i skratiš sebi muke. Ili će je koristiti ili će da završi na polici. U svkaom slučaju ćeš ti piti iz nje kada dođeš u goste slavljeniku. Definitivno je neće baciti.

Nas je definitvno oduševila na prvi pogled. Da, naravno da može da se pije i jogurt iz nje, ali je pre svega namenjena dokazanim meraklijama i pravim pivopijama. Pa i voda ime lepši ukus kad se pije iz ove šolje.

Karakteristike:
Materijal: Staklo i silikon,
Dimenzije: 8 x 20 cm,
Težina: 156 grama,
Zemlja uvoza: Belgija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Krigla Hopped Up”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …