Kralj Tokija (King of Tokyo) SRP

Početak 5 Proizvod 5 Kralj Tokija (King of Tokyo) SRP

4.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0176 Kategorije: , , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kralj Tokija (King of Tokyo) je izdanje na srpskom jeziku koje vam olakšava da postanete najslavnije čudovište u Tokiju! U igri Kralj Tokija, igrate kao muntant čudovište, džinovski robot ili misteriozni vaznemaljac i cilj vam je da uništite Tokio i druge spodobe u igri i da postanete jedan jedini Kralj Tokija!

Dakle jedna fantazijska postavka gde vi igrate ulogu džinovskog čudovišta koje ruši grad, a svi pokušavaju da ga spreče! Na početku poteza bacate 6 kockica koje na sebi imaju različite simbole: 1,2, 3 poena, energiju, zdravlje i napad. Ukoliko uspešno budete bacali, odaberete šta od kockica želite da sačuvate ili odlučite da odbacite kockicu kako bi dobili ono što je ona pogazivala.

Najneumoljiviji igrač će zauzeti Tokio gde će dobijati dodatne poene, ali u tom području nema lečenja i na meti je svih ostalih čudovišta.

Možete dokupiti posebne kartice na koje ste potrošili energiju (koju ste dobili bacanje kockica), i tako unaprediti vaše čudovište Možete dobiti mutaciju da vam izraste još jedna glava pa bacate dodatnu kockicu, dobijete štit ili smrtonosni zrak i drugo.

Pobeđuje igrač koji ili ostane poslednje čudovišta na tabli ili osvoji 20 poena i pokaže tako da je naneo najviše štete gradu!

Ukoliko želite pogledati još neke društvene igre, kliknite na Društvene igre.

Karakteristike:

  • Pravila na srpskom jeziku,
  • Broj igrača: 2 do 6,
  • Vreme trajanja partije: oko 30 minuta,
  • Težina igre: lagana igra za učenje,
  • Uzrast: 8+ godina
  • Zemlja uvoza: Kina
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kralj Tokija (King of Tokyo) SRP“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *