Početna » Proizvodi » Mozganje » Mozgalice i Glavolomke » Kocka Lavirint Find the Way

Kocka Lavirint Find the Way

999,00 рсд

Kocka Lavirint Find The Way ili ti pronađi način da rotacijom sve tri kuglice, kroz lavirint izvedete iz nje. Ukoliko ste uspeli, znajte da ima i teži zadatak,…

Šifra proizvoda: 0074 Kategorije: , , Oznake: ,
 

Opis

Kocka Lavirint Find The Way ili ti pronađi način da rotacijom sve tri kuglice, kroz lavirint izvedete iz nje. Ukoliko ste uspeli, znajte da ima i teži zadatak, za čiji uslov je naravno da rešite prvi. Teži zadatak je vratiti tri kuglice tj.klikera u početni položaj. Čik da vas vidimo da ovaj zadatak izvedete iz cuga i to za manje od 40 minuta!

Rešavajući ova dva naizgled laka zadatka, znajte da se kod igrača razvija memorija, motorika, orijentacija u prostoru i rešavanje problema, strpljenje, upornost i predanost izvršenju zadatka.

Prilikom naručivanja vodite računa koju boju naručujete jer plava i crvena kocka su lakše dok su bela i zelena teže.Za poslovne ljude ovo je idealan poklon tj.rekvizit za kancelarijski astal.U kocku dok pravite pauzu možete ubaciti hemijske olovke a samu kocku koristiti za testiranje vijuga zaposlenih.

Ukoliko naručujete kocku u više komada znajte i ovo. Kocka Lavirint Find The Way se može brendirati i za to nam pošaljite upit. Novo u ponudi je i Kocka S-Cube. Ista kocka koju morate sastaviti sami pre upotrebe.

Sve ostale mozgalice možete videti klikom na Mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kocka Lavirint Find the Way”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …