King of the Dice (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 King of the Dice (SRP)

2.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0836 Kategorije: , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

King of the Dice ili Kralj kockica je igra na srpskom jeziku u kojoj konačno postajete kralj. Svi vaši snovi su ispunjeni. Društvena igra Kralj Kockica (King of the Dice) smešta Vas u kraljevsku stolicu a na Vaša ramena pada teret jednog kralja! Sedite u svom zamku i kroz prozor gledate vaše prelepo kraljevstvo - zelena polja, visoke planine, vijugave reke koje se prostiru koliko god vaš pogled može da dosegne. Ali jedna stvar fali vašem kraljevstvu - građani!

Rešeni da dovedete građane, izdajete naredbu da se oglasi širom zemlje da svi građani koji dođu da žive kod vas živeće srećno do kraja života. Podanici nose i čitaju vašu zapovest duž kraljevstva: u bogatim gradovima, ludim gnomovima u njihovim radionicama, patuljcima u rudnicima, orkovima, vilama i magičnim školama. Ali građane nije lako ubediti jer i drugi kraljevi ih zovu.

Za ovaj poduhvat biće vam potreba veština i sreća u kockicama. Ali vodite računa o kraljevskim ludama i zmajevima. U suprotnom vaše kraljevstvo će postati bedna pustoš u koju niko neće da dođe, a vama će samo ostati da gledate novog krunisanog kralja kockica.

King of the Dice je edukativna igra namenjena za 2 do 5 igrača uzrasta 8 godina i stariji. Idealna kao poklon i pogodna kao porodična igra zbog lakoće igranja i jednostavnih pravila.

Glavne karakteristike društvene igre Kralj Kockica (King od the Dice):
Zanimljivo takmičenje.
Mala kutija velika igra.
Igra za celu porodicu.

Sadržaj:
6 kockica
65 karata
1 pravila

Karakteristike:

  • Pravila su na srpskom jeziku,
  • Broj igrača; od 2 do 5,
  • Trajanje igre: oko 30 minuta,
  • zrast: od 8 godina,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „King of the Dice (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *