Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » KEM 2011 Jacquard Wide

KEM 2011 Jacquard Wide

3.999,00 рсд

KEM 2011 Jacquard Wide, najkraće rečeno, najbolje plastične karte na svetu. Želite najbolji poklon za svakoga ko igra poker?

 

Opis

KEM 2011 Jacquard Wide, najkraće rečeno, najbolje plastične karte na svetu. Želite najbolji poklon za svakoga ko igra poker? Apsolutno nema dileme. KEM je najbolji od najboljih.

KEM plastične karte, premium karte za poker igrače, KEM je stekao reputaciju najboljeg brenda u svetu proizvođača karata. Vrhunski kvalitet i performanse su sinonim za ovaj brend. KEM su jedine karte koja donose osećaj papira iako je u pitanju plastika, sa neuporedivom izdržljivošću i bezbednosnim karakteristikama plastičnih karata za igru. Treba li napomenuti da su vodootporne? Šta mislite koje se karte koriste na svetskom prvenstvu u pokeru?

KEM karte su jedine karte na svetu napravljene od celuloznog acetata – jedinstvena mešavina papira i plastike koja pruža superiornu fleksibilnost i snagu. Trajnost plastike je apsolutno neverovatna, fleksibilna ali i veoma snažna. Ove karte je praktično nemoguće obeležiti.

Karakteristike:
Set od dva špila,
Proizvedeno u SAD,
Zemlja uvoza EU.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Brend karte

Ostalo, USPCC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “KEM 2011 Jacquard Wide”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *