Kecelja Wonder Woman

Početak 5 Proizvod 5 Kecelja Wonder Woman

1.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kecelja Wonder Woman ili Vonder Vumen ili Čudesna Žena, je neustrašiva amazonka, borbena princeza koja postaje najveća svetska heroina. Ona ima snagu Herkulesa, mudrost Atene, brzinu Merkura i lepotu Afrodite. A sada sa ovom keceljom ima da čudesno kuvate. U protivnom, ko se žali, ima da prođe ki svaki neprijatelj Čudesne Žene. On će vama dva zeca, tri zeca, samo nek se usudi, mamicu njegovu (iz ličnog iskustva ovo pišem, nije da mi moja čudesna žena ne stoji nad glavom).

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod. Wonder Woman Light je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:

  • Materijal: poliester,
  • Licencirani proizvod,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Indija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kecelja Wonder Woman“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *