Kecelja i Rukavica Stark

Kecelja i Rukavica Stark za one koji vole da kuvaju i koji vole papirno, odnosno video izdanje Igre Prestola. Samo se nadamo da nećete kuvati baš sve što se kuva u ovoj seriji…

1.999,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kecelja i Rukavica Stark za one koji vole da kuvaju i one koji vole papirno, odnosno video izdanje Igre Prestola. Samo se nadamo da nećete kuvati baš sve što se kuva u ovoj seriji. Ali se nadamo da ste dobri u roštilju kao zmaj. Odnosno da sve recepte pamtite kao što sever pamti.

Igra prestola je možda jedina epska avantura koja može pomrsiti konce Ratovima Zvezda (Star Wars) po pitanju broja obožavalaca. Naravno, pod uslovom da promene kraj serije ili bar da se izvuče ta besmisao u knjigama koje još uvek nisu napisane.

Prednost u odnosu na Star Wars je taj što će knjiga ići u jednom pravcu dok će serija u drugom. Nisu režiseri smogli snage ni strpljenja da čekaju debeljka dok ne završi knjige. Vele oni sebi, pre će ovaj da rikne od holesterola nego što će napisati još dve knjige do kraja (bar je tako bilo u momentu pisanja ovog teksta).

Karakteristike:
Komplet, kecelja i rukavica,
Materijal: 100% pamuk, pere se na 30 stepeni,
Licencirani proizvod Game of Thrones,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kecelja i Rukavica Stark”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *