Kasica Knjiga

Početak 5 Proizvod 5 Kasica Knjiga

2.000,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kasica Knjiga je metalna kasica sa pravim stranicama od papira. Lepo se uklapa sa ostalim knjigama na polici. U slučaju da nemate ni jednu knjigu, eto prilike da neku i pročitate ili ako vas i to mrzi, onda kupite one ukrasne, debele, kao u salonima nameštaja gde se umesto stranica nalazi stiropor. Takođe ovom kjnigom ne samo da čuvate svoje dragocenosti nego i čuvate "znanje" tj.pokazujete drugima da poznajete ovaj strani jezi koji se masovno odomaćuje i u našem srpskom.

Kasica Engleski Rečnik se zaključava uz pomoć ključa koji dobijete uz kasicu i to u dva komada. Kasica Knjiga, već u startu obećava da je lopovi sigurno neće dirati, bar ne u Srbiji. Deca ovu kasicu neće ni registrovati, jer deca od knjiga beže. Stoga vaše papirne ili metalne vrednosti možete polako i dugo čuvati u ovom sefu.
Još ukoliko je smestite na dedinu policu sa knjigama iz komunističkog perioda, gde su knjige štampane u kilometarskim tomovima, koje su prodavane na metar! Onda je kamuflaža ovog sefa, u potpunosti zagarantovana.

Karakteristike:
Materijal: Metal i papir,
Dimenzije: 22cm x 15cm x 4cm,
Zemlja uvoza: VB,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kasica Knjiga“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.