Kartografi

Početak 5 Proizvod 5 Kartografi

2.200,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kartografi (Cartographers) je društvena igra na srpskom jeziku i pretstavlja jednu od najboljih porodičnih igara. Kartografi pripadaju veoma popularnom žanru „Roll and Write“ igara u kojoj je bacanje kockica zamenjeno okretanjem karata. U ovoj igri vi ste kartografi u službi kraljice Gimaks, koja vas je poslala da istražite nepoznate teritorije koje ona želi da priključi svojoj kraljevini Nalos. Samo onaj igrač koji nacrta najdetaljniju mapu neistraženih zemalja biće proglašen dvorskim kartografom.

Svaki igrač će dobiti kartu na kojoj su vidljive samo planine i ruševine, a možda i veliki kanjon (u zavisnosti od težine koju ste odabrali). Na svakom potezu okrenućete kartu koja će vam dati opciju od dva oblika i dve vrste terena. Svaki igrač će ucrtati odabranu kombinaciu oblika i vrste terena bilo gde na svoju kartu. U zavisnosti od karata bodovanja možda ćete želeti da pokrijete ruševine, ili da nacrtete oblik pored planine ili uz ivicu karte.

Igra traje četiri godišnja doba i posle svakog godišnjeg doba mesta na karti je sve manje, tako da ćete morati da planirate unapred i donosite najbolje odluke. Da biste osvojili bodove morate da sakupljate novčiće i ostvarujete ciljeve koje vam je zadala kraljica Gimaks. Za svaku partiju nasumično se izvlače četiri karte bodovanja, ali svakog godišnjeg doba se boduju samo dve. Čudovišta donose interakciju u ovu igru. Kad se izvuče karta zasede, vašu kartu ćete dati igraču pored sebe koji će na nju ucrtati čudovišta gde god želi. Naravno cilj protivnika je da vam na taj način oteža ostvarivanje ciljeva.

Srpsko izdanje društvene igre Kartografi pored osnovne igre sadrži i mini ekspanziju Veštine koje će vam, ako ih pametno iskoristitie, olakšati ispunjavanje ciljeva.

Kartografi su veoma zabavna i zarazna društvena igra, koja može da se igra i solo i u neograničen broj igrača (koliko god listića da imate), kojoj ćete se vraćati iznova i iznova. U poslednje vreme izašlo je mnoštvo „Roll and Write“ igara, ali Kartografi se ističu zbog različitih sistema bodovanja i interakcije sa drugim igračima, što je jedinstven i neverovatno zabavan pristup ovom žanru.

Karakteristike:
Igra je na srpskom jeziku,
Broj igrača: 2 do 10,
Uzrast: +10 godina,
Težina: 1,89 od 5 (5 je veoma teško),
Vreme trajanja igre: 30 do 45 minuta,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kartografi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.