Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » Karte Marvel Lektira

Karte Marvel Lektira

999,00 рсд

Karte Marvel Lektira je klasičan špil karata u pakovanju kao poveća enciklopedija najpoznatijih marvelovih junaka kao što su Kapetan Amerika, Gvozdeni Čovek i mnogi drugi…

 

Opis

Karte Marvel Lektira je klasičan špil karata u pakovanju kao poveća enciklopedija najpoznatijih marvelovih junaka kao što su Kapetan Amerika, Gvozdeni Čovek i mnogi drugi. Na poleđini svake karte nalazi se i kultni logo Marvel Comics-a. Karte takođe dolaze u ukrasnoj limenci za čuvanje karata dizajniran u obliku romana Marvel, što ih čini idealnim poklonom za ljubitelje stripova.

Izuzetno popularan među fanovima svih starosnih grupa, Marvel Comics prvi put je postao svetski poznati 60-tih godina prošlog veka, zahvaljujući radu umetnika tj. pisaca poput Stan Lee-a i Jack-a Kirbija. Sa nenadmašnom grupom likova, uključujući Spider-Man-a, Hulka, Tor-a, kapetana tj.”kapetanku” Marvel i Iron-Man-a, među mnogim drugima, Marvel je stekao još veću popularnost nego ikad ranije zahvaljujući objavljivanju niza visoko budžetnih filmova formirajući tako Marvel Cinematic Universe. Marvel špil je zvanično licencirani Marvel Comics proizvod.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Karte Marvel Lektira”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …