Jež Pobegulja (Hedgehog Escape)

Početak 5 Proizvod 5 Jež Pobegulja (Hedgehog Escape)

1.799,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Jež Pobegulja (Hedgehog Escape) je društvena igra za jednog igrača,  gde je bežanje veoma komplikovano. Dobrodošli u smišljanje bega, krajnju zabavu na nepredvidivom terenu i da na relakcirajući način osvežite svoj mozak nakon napornog dana na poslu ili u školi.

Kako se igra?

Kako jež beži? Pa kroz žbunje, naravno! Neophodno je krenuti od označene startne pozicije, pronaći ispravnu putanju za beganje tj.bežanje do mame Ježa, pri čemu je neophodno izbeći sve jazavce, koji vole da ručkaju ježeve.

Cilj: Od naznačenog početnog položaja kotrljajućeg ježa, pronadjite najbolju stazu za bekstvo, izbegavajući halapljive jazavce, do niskog dela u živoj ogradi i prebacite ga do mame.

Izazovi: Pedeset neverovatnih izazova, raspoređenih na pet nivoa težine zadržaće čak i najzainteresovanijeg fana društvenih igara dok ne reši sve zagonetke danima! Nivo 1 je najjednostavniji i kreiran je da vam pomogne da naučite valjanje ježa i kako je neopdhodno da ga postavite za kretanje preko živice. Postoji 50 izazova i pet nivoa težine. Nivo 1 je najjednostavniji i dizajniran je tako da vam pomogne da naučite kako se kotrlja jež i kako ga postaviti za izlazni kolut preko žive ograde. Do trenutka kada stignete na 5 nivo, iznenadićete se koliko poteza će ovi mali ježevi napraviti pre nego što uspešno pobegnu.

Pravila: Kotrljajuci jež se može samo kotrljati gore (North - Sever), dole (South - Jug), desno (East - Istok) I levo (West - Zapad), bez dijagonalnih ili kružnih poteza.

Postavljanje figurica: Izaberite izazov iz knjižice i pažljivo postavite četiri glave jazavca i kotrljajuceg ježa na odgovarajuće mesto na tabli, kao što je prikazano. Pazi! Jedno pogrešno mesto glave jazavca ili kotrljajućeg ježa i nećete moći rešiti izazov.

Plan bekstva: Uvek morate izbegavati dodirivanje glave jazavca bilo da se valjate pored njih ili iznad njih. Brzo ćete otkriti da postoji samo jedna ispravna putanja ježa koja mu omogućava da se prebaci preko glave jazavca ili da se prebaci preko niskog mesta u živoj ogradi. Pronalaženje ispravnog puta za kotrljanje do bekstvaje ono što ovu zagonetku čini vrtoglavom !

Kod za rešenja: Kod rešenja piše se u nizu usmerenih poteza kotrljanja. N = Okrenite ježeve jedan položaj ka severu (Gore), S = zakotrljati ka Jugu (Dole) jedan položaj,
E = zakotrljati ka Istoku (Desno) jedan položaj, a W = zakotrljati ka Zapadu (Levo) jedan položaj. Na primer, SSEN znači kotrljati jedan položaj ka jugu, još jedan položaj ka jugu, ka istoku jedan položaj, a onda ka severu jedan položaj. Vizualni prekidi u kodu rešenja dizajnirani su tako da se olakša čitanje i uzastopno praćenje poteza.
Da pravilno postavite mamu ježa na bazu, jednostavno je "zakacite" na nju.

Pomoć: Ako se vaš mozak zaustavi, uključeno je kompletno rješenje za svaki izazov.

50 Izazova! Pa šta čekate? Rock and roll! Ovo je samo jedna od 6.igara ovoga tipa koje imamo u ponudi. Potražite sve ostale.

Karakteristike:
Baza terena,
Mama jež, mali ježići i jazavci,
Knjižica sa izazovima na engleskom. Preuzmite prevod na srpski: Pravila igre.
Urast: +8.,
Broj igrača: igra za jednog igrača,
Izazova: 50.,
Težina: od laganih zadataka do najtežih,
Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm,
Zemlja uvoza: EU,
Zzemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jež Pobegulja (Hedgehog Escape)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.