Jastuk Mačka Siva (vertikalni)

Početak 5 Proizvod 5 Jastuk Mačka Siva (vertikalni)

2.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Jastuk Mačka Siva (vertikalni) izuzetno mekan i udoban, pre svega za gnjavljenje i uživanje ali može da posluži i za miran san, gde će tokom noći ukloniti sve košmare i obezbediti vam najveću udobnost tokom sna. Izbor pravog jastuka veoma je bitan faktor gde se na kraju sve svede na materijal i udobnost. E, vala to ovaj jastuk i nudi.

Jastuk je dizajniran da smanji količinu košmara tokom noći jer će sve pritiske i nemirne sne otkloniti uz pomoć svoje napumpane mekoće, te na taj način olakšati ulazak u REM fazu.

Tako da nakon dugog i napornog dana, ne preostaje ništa drugo no da našu glavu prosto uroni i da sve o čemu razmišljamo jeste samo da iskoristimo te blažene sate mirnog i kontinuiranog sna.

Znajte na kraju krajeva, da neprekidan san može imati veoma važan uticaj na naše zdravlje. U tome u prilog ide činjenica da u snu provedemo otprilike trećinu života tako da je važnost spavanja u najudobnijem položaju od presudnog značaja, stoga je udoban san kao i dremka tj.beaty sleep, glavni prioritet za naše blagostanje.

Specifikacije
Materijal: Pliš
Dimenzije: 37 x 16 x 42 cm
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk Mačka Siva (vertikalni)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *