James Bond Karte

499,00 дин.

Volite sve u vezi James Bonda…bar onakav život kakav vodi popularna 007-ica? Volite sve njegove filmove…ili bar one starije? Sakupljate postere fi…

PRODAJNA MESTA klik na: adrese.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
NAČIN NARUČIVANJA (sajt ili sms na 0603070523)

Opis

Volite sve u vezi James Bonda…bar onakav život kakav vodi popularna 007-ica? Volite sve njegove filmove…ili bar one starije? Sakupljate postere filmova? Onda znajte da su svi posteri sakupljeni na jedno mesto. Svaka karta nosi po jedan poster ovog popularnog akcionog junaka. U tu čast nudimo i ove karte, jer kad pandrknete od trikova, kockanja ili kartanja, to ne znači da se tuguje za vama no da se veseli životu koji ste proveli na zamlji i u životima vaših najdražih.

Proizvođač je Cartamundi koji proizvode karte još od 1765.godine. Zaista duga tradicija. Možda nekima nije poznat ali je jedan od najvećih proizvođača karata na svetu pa možda veći i od čuvenog USPCC-a (Bicycle). Sigurno ste čuli za Magic: The Gathering for Wizards of the Coast’s ili Decipher, Star Trek Customizable Card Game ili Star Wars Customizable Card Game. U skorije vreme i kreatori karata za trikove su se okrenuli njima.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

Cartamundi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će komentarisati “James Bond Karte”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti…