Intelektualni NLO

Intelektualni NLO je veoma sličan modelu Intelektualni Lavirint kojeg s vremena na vreme imamo u ponudi. Razlika u odnosu na taj model je što je ovo pravi NLO…

1.299,00 рсд

Intelektualni NLO je veoma sličan modelu Intelektualni Lavirint kojeg s vremena na vreme imamo u ponudi. Razlika u odnosu na taj model je što je ovo pravi NLO ukoliko krenete da rešavate zadatak gde je neophodno da sprovedete kuglicu od prvog do poslednjeg nivoa.

Ukoliko ste veliki obožavalac rešavanja problema lavirinta, a dosadilo vam je rešavanje začkoljica crtanjem olovke po papiru ili rešavanje problema u pločastim varijantama, mi vam nudimo 3D, mega, giga, ultra, super intelektualni lavirint u 100 različitih nivoa.. 3D, pardon, 5D lavirint, ako se prskate vodom ili stojite na vetru, a uz to i tresete kao da vas je opičila groznica, je zarazni ubica dosade i to je "notorna" činjenica. Poenta u intelektualnom 3D Lavirintu je dovesti kuglicu do sredine intelektualne lopte što nije nimalo lagan zadatak. Ali kao što znamo, upornost je osobina upornih. Prema tome, nema odustajanja, nego loptu u ruke i rešite problem, pri čemu uz put imate usputne stanice na kojima možete predahnuti i češnuti se za svrabno mesto pre nego opet nastavite ćudljivo ćuljiti u šarenu loptu iskolačenih očiju.

Karakteristike:
Odlična je za razvijanje moždanih vijuga u predstavljanju 3D prostora i kretanja,
Broj nivoa: 99,
Veličina: 20 cm,
Materijal: plastika,
Zemlja uvoza: Belgija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Intelektualni NLO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *