Igra Dajem Reč

Početak 5 Proizvod 5 Igra Dajem Reč

4.800,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Igra Dajem Reč je prava porodična društvena igra u kojoj je poželjno učešće svih članova porodice. Zadaci koji se nalaze u samoj igri ( ima ih ukupno 400) imaju za cilj da stvore nove, lepše navike i da uz malo odvojenog vremena zbliži porodicu i podseti je na vrednosti koje ona kao takva nosi. Tempo života nas gura u suprotnom smeru pa ova igra pruža balans u odnosu na samu realnost života.

Prva društvena igra koja zaista spaja porodicu i prijatelje. Cilj ove igre je da ispunite datu reč dok zajednički rešavate postavljene izazove. Ko će danas spremati doručak, a ko večeru? Kada ćete zajedno posmatrati zvezde, a kada zalazak sunca? Koji film večeras gledate uz kokice? Kako izgleda kampovanje u sred dnevne sobe? Kome pomažete ovog meseca, a koga ćete učiniti srećnim? Koja umetnička dela jednostavno morate da znate? Istražite i naučite najvažnije istorijske ličnosti i događaje! Slušajte popularnu muziku iz različitih perioda! Pravite fotografije, slike, kolaže, crteže, spotove, mala i velika umetnička dela, hranu... Igra koja će vas naterati da zajdnički istražujete, učite, pravite, imitirate, pevate, vežbate, pomažete drugima i neograničeno se zabavljate cele godine!

Igra je upakovana u kutiju pozamašne veličine oblika piramide. Skroz drugačije od standardnih pravougaonih oblika pakovanja. Uz jako zanimljivu simboliku koja krasi ovu igru (piramida) utičemo da se sačuvaju porodične vrednosti u smislu da se porodica aktivno angažuje da u toku svakog dana provede određeno vreme zajedno razvijajući svoju snagu kroz druženje, igru, učenje.

Postolje igre u kojoj se nalaze zadaci kao i kasica za novac, napravljena je od drveta u čijoj kreaciji su učestvovala deca iz organizacije "Zvezda", koja se brine o deci bez roditeljskog staranja. Tim gestom kreatori igre su pomogli mladim ljudima da svojim radom obezbede sami sebi novčanu sigurnost i dostojanstvo.

Karakteristike:
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Igra Dajem Reč“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.