Ice Cool (SRP)

Ice Cool je veoma ali veoma zabavna društvena igra koja je osvojila svet jošod predstavljanja 2016.godine, tako da je već sledeće…

3.500,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Ice Cool je veoma ali veoma zabavna društvena igra koja je osvojila svet jošod predstavljanja 2016.godine, tako da je već sledeće godine odnela nagradu za Kinderspiel des Jahres za 2017. godinu.

Brajan Gomez je dizajnirao ovu igru. Igru maksimalno mogu igrati četiri igrača. Poenta igre je u lansiraju plastičnih figurica u obliku pingvina po igralištu koje sami sastavljate od kutija. Cilj igre je sakupiti što više ribe tj. tunjevina. Pingvine lansirate vrhom svog kažiprsta, mada ako je riba blizu, može i blago gurkanje.

U svakom krugu jedan igrač preuzima ulogu Hvatača i njegova uloga da uhvati ostale pingvine (Trkače) koji se trude pokupiti ribu koja visi na vratima. Igrači skupljaju bodove hvatajući ostale pingvine ili skupljajući ribu. Kada Hvatač uhvati sve ostale pingvine ili bilo koji pingvin sakupi svoje 3 ribe u boji, završava se krug.

Možda je lakše da pogeldate video klip ispod teksta kako bi stekli utisak.

Karakteristike:
Uputsvo na srpskom jeziku preuzmite klikom na Uputstvo.
Nagrada: Kinderspiel des Jahres za 2017. godinu,
Broj igrača: 2 do 4,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: EU.

Dodatne informacije

Težina 1.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ice Cool (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *