House of desire

Početak 5 Proizvod 5 House of desire

4.000,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

House of desire gde su želja, ljubav, strast i sreća veoma bitan preduslov za ovu igru. U ovoj erotskoj društvenoj igri za 2 igrača House of Desire, igrači moraju da obavljaju različite aktivnosti ako žele da ostvare tri cilja igre: ljubav, strast i sreću. Veoma je bitno da ovde nema mnogo prostora za stidljivost, da je potrebno malo osećaja za romantiku i naravno strasti.

Kako se igra?

Kako bi ostvarili sva tri navedena cilja igre, potrebno je pomerati svoje pešake na tabli (jedan igrač ima 3 pešaka). Svaki od pešaka predstavlja specifičan lik, jedan je stidljiv, drugi romantičan, a treći požudan. Sama tabla izgleda kao stan (i to nije slučajno), jer će pozicija pešaka na tabli odrediti koje aktivnosti treba obaviti i naravno gde. Kada sretnete jednog od pešaka vašeg partnera, pripremite se za uzbudljiv sastanak, ali pazite, odbojni Ubica Strasti može biti negde u blizini i svo uzbuđenje može nestati u sekundi!

Karakteristike:

  • Pravila: Engleski jezik,
  • Broj igrača: preporučljivo za 2 igrača,
  • Vreme trajanja igre: od 30 do 90 minuta,
  • Uzrast: od +18 pa na više godina mada u današnje vreme granice su daleko ispod,
  • Sadržaj igre: 125 kartica sa zadacima, 36 karata karaktera, 30 karata za sreću, 6 likova pešaka, 1 pešak za Ubicu Strasti (KillJoy), kocke, peščani sat i tabla za igru,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „House of desire“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *