Holms Šerlok protiv Morijartija

Početak 5 Proizvod 5 Holms Šerlok protiv Morijartija
(1 recenzija korisnika)

2.200,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Holms Šerlok protiv Morijartija je društvena igra za 2 igrača smeštena u svet jednog od najvećih i najpoznatijih dektektiva svih vremena, Šerloka Holmsa. Jedan igrač će igrati Šerloka a drugi Morijartija, dok se budete nadmetali da otkrijete zaveru postavljanja bombe u britanskom parlamentu. Pravila su na srpskom jeziku.

Igra se igra tokom 7 dana (7 krugova). U svakom krugu, svaki igrač će imati da postavi sve tri svoje figure na jedno od akcionih polja i izvrši akciju tog polja. Svaki dan (svaki krug) će se otvarati jedno novo polje.

Šta je cilj?
Skupljate tragove u vidu kartica. Što više skupite tragova jedne vrste, dobićete više poena. Međutim vaš protivnik će moći da vam ukrade neku karticu, neku spusti licem na dole i tako zakomplikuje vaše računanje da li ćete dobiti poene.

Karakteristike:
Pravila na srpskom jeziku: pravila,
Igra za dva igrača,
Dizajner: Diego Ibanez,
Uzrast: +10 godina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

1 review for Holms Šerlok protiv Morijartija

  1. None@none.com

    Osim jednog naslova na kotiji i isto toliko na tabli koji su na srpskom, sve ostalo je na slovenackom.

    • gedzet

      Slažemo se. Zato su kreatori uradili dodatna pravila koja dobijate uz igru na srpskom misleći da će tako opravdati prevod. Ukoliko niste dobili dodatna pravila tj.dodatnu svesku sa pravilima, slobodno nam se obratite. Možemo Vam poslati i u digitalnom formatu.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.